avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 304 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Activitati la sediu sau la terti
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Activitati la sediu sau la terti

Buna ziua!
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri:)
Am deschis un SRL fara activitate la sediu , cu activitati autorizate la terti.
Am citit ca si daca raspund la telefon la sediu , sau dau un email , se considera activitate la sediu si se pot confisca veniturile ca ilicite din cauza nedeclararii activitatii la sediu.
Ce parere aveti? trebuie sa autorizez activitatile la sediu? cum procedez? sau e mai convenabil un alt sediu la avocat sau in alta parte unde clar nu voi desfasura nici o activitate?cum as iesi mai ieftin? :)
Ultima modificare: Duminică, 18 Decembrie 2022
moxi, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 18:03, 22 Decembrie 2022
despre ce activitati e vorba mai precis?
CAEN 6311 - se desfasoara si de la desktop (preponderent la sediu) , si de pe telefon , laptop etc. de oriunde
prima data ati scris ca activitatile nu se desfasoara la sediu, acum se desfasoara. ar trebui sa va decideti. nu e vorba de ieftinatate, ci de corespondenta realitatii cu documentele si declaratiile. cu cat aceasta corespondenta este mai buna, cu atat va veti putea concentra pe business in defavoarea efortului de a explica tot felul de improvizatii autoritatilor.
Activitate la sediu poate insemna ca primesc clienti , furnizori , terti in sediu , dar mai poate fi interpretat fortat si ca raspund la un email sau telefon din sediu... am mai spus asta pe scurt in prima postare...sper ca ati inteles acum intrebarea si situatia
Deci , nu intra nici un client sau terta persoana in sediu , dar folosesc PC ul in sediu pentru diverse acivitati ale firmei (cum face oricine in anul 2022/3)....sunt sute de mii de srl-uri cu activitate la terti care folosesc laptop/pc/telefon in sediu , ca doar nu o sa iasa pe strada sa vb la telefon....
Ultima modificare: Miercuri, 21 Decembrie 2022
moxi, utilizator
Cred ca e cazul fie sa declarati sediu cu activitate birou, fie sa infiintati un punct de lucru. N-are sens sa va complicati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl cu activitate la terti xiom xiom SRL cu activitate la terti Buna ziua, Se intentioneaza deschiderea unui un SRL cu CAEN 6311 fara activitate la sediu , cu activitate la terti. Practic se ... (vezi toată discuția)
Licenta windows home pe firma popescuiulia popescuiulia Se poate lucra pe firma cu Windows Home sau trebuie obligatoriu versiunea Pro? Se poate face contract de comodat intre mine si firma mea pentru un laptop cu ... (vezi toată discuția)
Srl activitate la terti - contract de comodat ?! avo7 avo7 Buna ziua, Pt inregistrare SRL fara punct de lucru (dezvoltare software de ex), daca se alege ca optiune \"activitate la terti\", mai e nevoie de contract de ... (vezi toată discuția)