avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Am inchiriat un apartament ptr un salon de coafura cu ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Am inchiriat un apartament ptr un salon de coafura cu usa de ...

Am inchiriat un apartament ptr un salon de coafura cu usa de acces direct din strada la parterul unui bloc care a fost transformat in 1999 din spatiu de locuit in sediu de firma. Intrebare . Mai e nevoie de semnăturile locatarilor?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:06, 21 Decembrie 2022
Fiind vorba despre spatiu cu destinatia initiala de locuit care pe parcursul exploatarii proprietarul a inteles sa schimbe destinatia,conform disp L nr 196/2018 este necesar acordul vecinilor si al asociatiei de proprietari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordul proprietarilor pentru un restaurant la partier Jvs81 Jvs81 Buna.In vedere deschiderii unei pizzerii pentru a obține autorizație de la primărie mi sa cerut sa aduc acordul proprietarilor din acel bloc... Acum ... (vezi toată discuția)
Constructie perete delimitator in holul scarii snowflake59 snowflake59 Buna ziua, Locuiesc la parter intr-un bloc cu 4 etaje. Suntem 4 apartamente per nivel. Unul dintre vecinii de la parter vrea sa faca un separeu intre restul ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am și eu o întrebare. am închis în scara blocului ... emilyB emilyB Bună ziua! Am și eu o întrebare. Am închis în scara blocului la parter spațiul de sub scară cu BCA pentru depozitare jucării ale copiiilor. Blocul are ... (vezi toată discuția)