avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... termen expertiza asupra accidentului
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

termen expertiza asupra accidentului

revin cu o veche problema.acum 1 an am avut un accident auto , raniri la cap 86 zile ingrijiri medicale, si acum sunt sub tratament.dar expertiza ceruta de catre cel care m-a lovit nu este inca gata.exista termen pentru a se face o extertiza asupra accidentului?mentionez ca aceasta ar trebui sa stabileasca in ce masura este el vinocat sau o alta masina care sustine respectivul ca ar fi intrat in fata lui si de aceea a virat brusc si a intrat pe contrasens si apoi in masina mea.
Ultima modificare: Joi, 21 Ianuarie 2010
popattila, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters126857 , utilizator 12:26, 6 Februarie 2010
Expertiza de stabilire a dinamicii producerii accidentului ,expertul -parte angajat de dvs. vor explica din punct de vedere tehnic toate aceste probleme.
Sunt traume produse odata cu accidentul cele despre care faceti vorbire,dar daca-ceea ce nu este dorit-va exista o culpa si a dvs.nu va vor deroba de raspundere
Ca sa fiu mai clar , pe procesul-verbal intocmit de catre Politie problema culpabilitatii mele nici nu se pune, el a trecut pe contarsens si m-a izbit dupa ce a trecut doua benzi de circulatie , practic a trecut de pe banda 1 sensul lui de mers pe banda 2 sensul meu de mers , in timp ce eu circulam regulamentar pe banda 2.Ceea ce nu este clar - el a declarat ca o alta masina ar fi schimbat banda de circulatie in fata lui fara sa se asigure si pentru ca sa nu o loveasca din spate a bruscat volanul , si avand viteza mare nu a mai controlat masina .
Este bine pentru dvs.,dar detaliile tehnice ale raportului de expertiza la randul lor ,trebuie sa confirme aceasta situatie.
Tot acesta va avea in vedere si va confirma sau nu varianta autorului accidentului.
De asemeni este posibil in situatia in care va fi nemultumit de concluziile expertizei si de eventualele raspunsuri la obiectiuni sa solicite efectuarea unei alte expertize(contraexpertize)efectuata de trei experti
Solicitati la politie, prin avocat sau personal, in scris, sa vi se comunice data cand va fi finalizata expertiza. De urgentat nu cred ca poate fi vorba pt ca ar insemna ca alte expertize sa aiba de asteptat pt ca sa fie efectuata cea a accidentului in care ati fost implicat.
expertiza tehnica -auto este ultimul act care se face in dosar,dupa administrarea tuturor probelor:martori,rap.med.legal etc si nu poate fi estimat un termen
in momentul in care politia dispune efectuarea acestui act se stabileste un termen prin ordonata.
cel mai bine art fi sa va interesati in ce stadiu se afla dosarul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie expertiza tehnica auto StefanescuIonut StefanescuIonut Buna ziua! Am avut un accident cu o caruta, insa nu a decedat nimeni , ci doar o persoana din masina mea a avut nevoie de ingrijiri medicale din cauza ... (vezi toată discuția)
Accident ruonscalafat ruonscalafat in urma unui accident rutier a fost dispusa efectuarea unei expertize tehnice. Pentru efectuarea acesteia au fost numiti 2 experti: unul din partea parchetului ... (vezi toată discuția)
Expertiza tehnica cristache paula cristache paula buna ziuna va rog mult de tot ajutati-ma si pe mine cu un raspuns ,cumnatul meu acum cativa ani 3-5 a avut un accident rutier si doi pasageri din masina lui ... (vezi toată discuția)