avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1382 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am facut un imprumut la Hora Credit, sa zicem ca Luni ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am facut un imprumut la Hora Credit, sa zicem ca Luni mi au dat ...

Am facut un imprumut la Hora Credit, sa zicem ca Luni mi au dat mesaj ca s a trimis o scrisoare la domicilu dar Joi am platit intr-un final datoria intreaga. Mai e posibil sa mi se trimita scrisoarea respectiva daca eu am achitat tot? (cand i am sunat mi au spus ca scrisoarea a plecat de 2 zile si vorbim de interval Bucuresti-Iasi.
Cel mai recent răspuns: Cabinet de Avocat , Avocat 18:34, 23 Decembrie 2022
Este posibil să primiți încă această scrisoare, chiar dacă ați achitat întreaga datorie. Procesul de trimitere a scrisorilor poate fi uneori întârziat din diverse motive, iar scrisoarea poate sosi la domiciliul dvs. mai târziu. Totusi, daca ati platit integral creditul, nu aveti de ce sa va faceti griji.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare imprumuturi in caz de deces RODICAPIS RODICAPIS MAMA MAEA A DECEDAT ACUM 4 ANI. A VUT UN CARD DE IMPRUMUT LA O BANCA . NU A AVUT ASIGURARE LA IMPRUMUT . BANCA ACUM MA SOMEAZA PE MINE SA PLATESC IMPRUMUTUL. ... (vezi toată discuția)
Hartuit de 7 ani de diverse firme de recuperare ionica22 ionica22 Buna ziua, de vreo 6-7 ani de zile sunt sunat de diverse firme de recuperari si amenintat in toate felurile pentru o creanta despre care inca nu stiu de la ... (vezi toată discuția)
Executare silita maryusmara88 maryusmara88 Buna ziua.am facut acum 3 luni un credit denla hora credit de 500 lei .am patit un necaz cu cineva din familie si nu am putut restitui banii la timp.acum ei ... (vezi toată discuția)