avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... buna ziua,va rog daca puteti sa mi spuneti cat ar ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

buna ziua,va rog daca puteti sa mi spuneti cat ar trebui sa platesc ...

buna ziua,va rog daca puteti sa mi spuneti cat ar trebui sa platesc cas si cass anul viitor pentru un venit net de 1800 ron/luna adica 21.600 pe 2023.
multumesc
Cel mai recent răspuns: slimline.infratrainer , utilizator 16:26, 28 Decembrie 2022
Buna ziua!
Puteti face calculele singur aici,este simplu.
[ link extern ] /
eu am venit din chirii,nu sunt salariat
Începând cu anul 2023, dacă veniturile estimate sunt până în 6 salarii minime brute pe țară, nu se achită CASS. În situația în care veniturile brute estimate sunt între 6 și 12 salarii minime brute pe țară, se achită 10% din echivalentul a 6 salarii minime brute. Totodată, dacă venitul estimat este între 12 și 24 salarii minime brute pe țară se achită CASS de 10% pentru 12 salarii minime brute pe țară. Însă, dacă venitul estimat depășește cu 1 lei 24 de salarii minime brute, se va achita un CASS aferent a 24 salarii minime brute pe țară.
Cititi acest articol in care veti gasi toate informatiile dorite.
[ link extern ] /
multumesc,eu am venituri din chirii,nu sunt salariat
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cass la venituri din chirii giurgiu lacramioara giurgiu lacramioara Buna ziua! Am pensie de boala in valoare de 1575 si am si venituri din chirii in valoare de 2100 lei pe luna.. Acum mi se impune sa platesc contributie la ... (vezi toată discuția)
declaratia unica pentru venitul din inchiriere ancasb ancasb Buna ziua,am un spatiu comercial inchiriat din 15 02 2023 . chiria este in valuta pana la ce data trebuie sa depun declaratia unica ? .Doresc sa mai stiu daca ... (vezi toată discuția)
Contestare cas cass pfa RoscaWork RoscaWork Credeti ca ar putea avea sanse de castig o actiune in instanta impotriva onor ANAF sau MF, respectiv guv Rou, avand ca subiect contestarea modului de stabilire ... (vezi toată discuția)