avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Declarare la Taxe impozite locale sediu firma
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Declarare la Taxe impozite locale sediu firma

Taxe impozite locale sediu firma
Buna ziua,
Mai este obligatorie declaratia 001 ITL dupa deschiderea unei firme cu sediu in apartament? Cand anume?
Unii avocati spun ca se comunica automat de la Registrul Comertului la ITL si nu mai e nevoie de declaratie.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Impozit cladiri model itl 002 contract de comodat gatanmarius gatanmarius Buna ziua. Am si eu o nelamurile si apelez la ajutorul Dvs. Sunt administratorul unei SRL si pana la 31 martie trebuie sa depun declaratia pentrul ... (vezi toată discuția)
Sediu social in apartament cata14dc cata14dc Am avut un contract(1 camera) cu o firma pt sediu social in apartamentul meu pana in 2007.Din 2007 nu s-a mai prelungit contractual cu respectiva firma dar ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratia model 2016-itl-001 ContSters81656 ContSters81656 Buna ziua, Sunt PFA si sediul social se afla la domiciliul meu.Mentionez ca nu se desfasoara nicio activitate economica la sediu, iar in actul constator ... (vezi toată discuția)