avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 256 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum pot accesa dosarul electronic pentru a vedea ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum pot accesa dosarul electronic pentru a vedea online tot continutul ...

Cum pot accesa dosarul electronic pentru a vedea online tot continutul unei hotarari a Curtii de Apel Bucuresti intr-un proces in care sunt partea apelanta si m-am reprezentat personal?
Cel mai recent răspuns: Boianu , utilizator 03:49, 28 Decembrie 2022
Accesați curteapelbucuresti.ro
Căutați dosar electronic
Și urmați pașii de acolo
Cererea completată împreună cu o copie după actul de identitate vor fi scanate și trimise de pe e-mail dvs. la adresa de e-mail a instituției la care aveți dosarul pe rol.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comunicare decizie concediere disciplinara via e-mail. corect sau gresit? codul muncii spune altceva... dexro dexro Am fost concediat disciplinar cu art. 61 lit. a) din Codul Muncii - abateri repetate. Decizia nu mi-a fost adusa la cunostinta prin cele doua metode prevazute ... (vezi toată discuția)
Acces eletronic la dosare judecatoresti steluta2002 steluta2002 Buna ziua , Tatal meu locuieste in Bucuresti si ar dori sa aiba acces online la dosarele lui care s-au judecat in Botosani in perioada 2010-2023 . Am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! cum se calculeaza un termen de 15 zile de la comunicare ... Lumyna Lumyna Buna ziua! cum se calculeaza un termen de 15 zile de la comunicare in situatia in care azi, 27.04 am primit in dosarul electronic hotararea instantei? ... (vezi toată discuția)