avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Acces eletronic la dosare judecatoresti
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Acces eletronic la dosare judecatoresti

Buna ziua ,
Tatal meu locuieste in Bucuresti si ar dori sa aiba acces online la dosarele lui care s-au judecat in Botosani in perioada 2010-2023 .
Am cautat in portal dosarele dar nu ne afiseaza nimic .
Cum se procedeaza ? Ar putea un avocat din Bucuresti sa obtina accesul la toate dosarele, sentintele , etc din Botosani ?
Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 20 Octombrie 2023
steluta2002, utilizator
Cel mai recent răspuns: steluta2002 , utilizator 19:36, 20 Octombrie 2023
Dosarele inregistrate anterior anului 2019 nu sunt scanate, prin urmare pentru acestea nu s-a creat un dosar electronic astfel incat sa puteti solicita acces electronic. De asemenea, dosarele vechi sunt scoase din evidenta existenta pe portalul instantelor de judecata. Pe de alta parte, puteti solicita sa vi se acorde acces electronic pentru dosarele inregistrate dupa anul 2019. In acelasi timp, in ce priveste dosarele vechi puteti face cerere de emitere a unei copii de pe sentintele pronuntate in acestea si de pe alte documente, in functie de ce anume va intereseaza. In principiu, aceste solicitari se pot transmite si electronic, iar instantele pot transmite documentele solicitate prin posta cu plata taxelor aferente de catre solicitant. Pentru asistenta in aceasta privinta, va stau la dispozitie.
Multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! cum se calculeaza un termen de 15 zile de la comunicare ... Lumyna Lumyna Buna ziua! cum se calculeaza un termen de 15 zile de la comunicare in situatia in care azi, 27.04 am primit in dosarul electronic hotararea instantei? ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. pot depune intâmpinare la dosar online ? ar tebui ... Kosmyn89 Kosmyn89 Buna ziua. Pot depune intâmpinare la dosar online ? Ar tebui sa pletesc si eu vreo taxa de timbru? (vezi toată discuția)