avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vreau sa stiu daca poate fi dobândit un imobil cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vreau sa stiu daca poate fi dobândit un imobil cu testament ...

Vreau sa stiu daca poate fii dobindit un imobil cu testament scris fara alte probleme daca mai exista si alte persoane pretendente ?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 17:18, 2 Ianuarie 2023
Testament autentificat la notar`?
Nu. Imobilul se dobândește în urma dezbaterii succesiunii, pe baza testamentului.
Testamentul în sine nu este act de proprietate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament fara taxa mostenirii? vgabi vgabi In urma bunicii mele decedate in urma cu 4 ani si jumatate nu s-a facut taxa mostenirii din diverse motive. As vrea sa stiu daca bunicul meu imi poate face ... (vezi toată discuția)
Cum renunt la o actiune in justitie? (antecontract de vanzare) cocoon cocoon In urma unei consilieri vicioase cu un avocat am inaintat actiune in justitie pentru vanzarea unui imobil catre o nepoata careia voiam sa gasesc o cale de a-i ... (vezi toată discuția)
Va rog respectuos sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea stare ... DUNIC DUNIC Va rog respectuos sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea stare de fapt: sotia prietenului meu a decedat. Ei au o fata, plecata peste hotare. Prietenul ... (vezi toată discuția)