avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Obligatii fiscale - asociatii de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Obligatii fiscale - asociatii de proprietari

as dori daca se poate sa fie cumva mai pe intelesul tuturor (sau poate doar al meu) daca aceste obligatii fiscale care trebuiesc achitate pana la data de 25 01 2010 se refera si la asociatiile de proprietari/locatari sau nu. pana cum desi am intrebat despre reabilitarea termica mai precis un pret, nu am aflat mare lucru, s-a vorbit mult si s-a spus putin, precum si la intrebarea referitoare la conventii civile de asemenea mare lucru fata de ceea ce stiam nu am aflat iar acum despre si daca acest articol se refera si la asociatii de proprietari nu inteleg nimic. stiu ca iarasi mi se va spune ca intreb ca sa ma aflu in treaba sau ca pricep greu dar oarecum in urma discutiilor de pe forum mai aflii cate ceva. O ZI BUNA TUTUROR.
Cred ca raspunsurile anterioare v-au elucidat in privinta obligatiilor fiscale.
Vreau totusi sa va atrag atentia ca exista o MARE diferenta intre Reabilitarea Termica si IZOLAREA IN REGIE PROPRIE!!!
Din ce spuneti dvs. ati facut DOAR izolare termica si nicidecum reabilitare.
Asa cum v-a spus si elga50(si multi altii pe alte topicuri) costul per apartament variaza in functie de N factori si poate fi estimat abia dupa etapa preliminara numita Audit Termic si Energetic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Izolare/anvlopare subsol (tavan). szabyku szabyku Buna ziua. Sunt proprietarul unui apartament aflat la parter. Sub apartament se afla boxe si garaje. In perioadele reci, mai tot timpul am probleme cu frigul ... (vezi toată discuția)
Asociatie de locatari la un bloc anl Neea_86 Neea_86 Buna seara!As avea mai multe intrebari in legatura cu aceasta asociatie! Toti locatari din blocuri sunt chiriasi pentru ca nu a trecut inca un an de cand le-am ... (vezi toată discuția)
Terasa bloc eu.ro eu.ro ce trebuie sa plateasca un locatar de bloc de la et 4 din 10,obligat doar ; 1 hidroizolatie 2 hidro-termoizolatie? (vezi toată discuția)