avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 259 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua Vreau sa parasesc compania si vreau sa stiu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua Vreau sa parasesc compania si vreau sa stiu daca aplic ...

Buna ziua
Vreau sa parasesc compania si vreau sa stiu daca aplic pentru retirement bonus mai pot lucra full time in alta comapanie, Eventual dupa cat timp?
Multumesc
Mihaela
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 12:13, 4 Ianuarie 2023
Orice salariat are dreptul de a munci la angajatori diferiţi sau la acelaşi angajator, în baza unor contracte individuale de muncă, fără suprapunerea programului de muncă, beneficiind de salariul corespunzător pentru fiecare dintre acestea
Buna ziua
Depinde de modul in care este reglementat acest bonus in CIM sau in alte documente ale societatii, daca clauzele care se aplica sunt negociate de parti sau impuse de angajator, etc. Trebuie sa oferiti mai multe detalii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna tuturor! de curand m-am mutat in norvegia cu locul de munca ... Andreea9806 Andreea9806 Buna tuturor! De curand m-am mutat in Norvegia cu locul de munca full time. Precizez ca in Romania am am avut 2 joburi, unul full time si unul part time. Part ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, ce riscă un angajat care are 2 contracte de munca ... KeQue KeQue Buna ziua, ce riscă un angajat care are 2 contracte de munca full time, remote, la doua firme diferite? (vezi toată discuția)
Doua locuri munca - angajatori diferiti raluky22 raluky22 Buna ziua, sunt angajata cu norma intreaga la o societate. Vreau sa ma angajez si la alta firma si sa lucrez in ambele parti. Cum pot face acest lucru? Stiu ... (vezi toată discuția)