avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Buna ziua daca o S.C. are scadente la anaf dar intra ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Buna ziua daca o S.C. are scadente la anaf dar intra inposibilitatea ...

Buna ziua daca o S.C. are scadente la anaf dar intra inposibilitatea de plata ce se intampla
Cel mai recent răspuns: GRINSOLV IPURL , Practician in insolventa 20:23, 3 Ianuarie 2023
Probabil va începe executare silită a societății.

Dacă în urma actelor de executare silită reiese că societatea nu este solvabilă probabil va demara procedura de declarare a societății ca fiind insolvabilă și pe cea de atragere a răspunderii administratorului în solidar.

Apoi va cere intrarea în insolvență.

Sunt tare multe detalii și cred că ar fi mai bine să discutați cu un practician în insolvență pentru situația dumneavoastră concretă.

Sper să vă fie de folos informațiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executarea silita a administratorului mobilabpd mobilabpd in perioada 2008-2009 o S.C. a acumulat niste datorii. In 2010 a inceput executarea silita a fostului administrator in timpul caruia s-au acumulat ... (vezi toată discuția)
Sechestru anaf FlorinRaduGYF FlorinRaduGYF Buna ziua,am un SRL care in momentul de fata este in procedura simpla,faliment si societatea are o datorie la stat de 82000 lei. Societatea a avut trei ... (vezi toată discuția)
O firmă inactivă, care are datorii către stat de peste 40.000 lei, dar fără bunuri mobile/imobile, poate solicita intrarea în insolvență? utillllizator01 utillllizator01 Buna ziua! Am si eu urmatoarea intrebare: o firma inactiva care are datorii catre stat peste 40.000 lei dar fara bunuri mobile/imobile poate solicita ... (vezi toată discuția)