Larisalarisa17 
	    	Utilizator

Larisalarisa17 
	    	Utilizator	    

Iubitul meu are o interdictie pentru Elvetia si a incercat sa intre dar a fost retinut la vama stie cineva ce se poate intampla? Mentionez ca a fost arestat pentru furt la care a facut 3 luni si ia dat drumul cu acordul de a parasi tara si a avea 7 ani interdictie ceea ce el nu a respectat
~ final discuție ~
 marinapopescu4443	                   

Buna seara! Va rog frumos sa ma ajutati cu informatii in legatura cu incalcarea unei interdictii de intrare in Elvetia. Am un prieten care este plecat in ... (vezi toată discuția)
	                    marinapopescu4443	                   

Buna seara! Va rog frumos sa ma ajutati cu informatii in legatura cu incalcarea unei interdictii de intrare in Elvetia. Am un prieten care este plecat in ... (vezi toată discuția)

Mihai_alexandru	                   

Am un amic de la care fac cumparaturi in materie de produse vestimentare, este roman de origine si isi desfasoara activitatea prin Europa,Recent l au prins l a ... (vezi toată discuția)
	                    Mihai_alexandru	                   

Am un amic de la care fac cumparaturi in materie de produse vestimentare, este roman de origine si isi desfasoara activitatea prin Europa,Recent l au prins l a ... (vezi toată discuția)

Olteanumihaiionut	                   

Am un prieten care la arestat in elvetia pentru furt ,are o saptamana de cand nu da un semn,mentionez ca a mai avut o amenda penala de platit 580 chf si 3 ani ... (vezi toată discuția)
	                    Olteanumihaiionut	                   

Am un prieten care la arestat in elvetia pentru furt ,are o saptamana de cand nu da un semn,mentionez ca a mai avut o amenda penala de platit 580 chf si 3 ani ... (vezi toată discuția)