avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Buna, dacă fac videochat de acasă, ar fi mai ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Buna, dacă fac videochat de acasă, ar fi mai rentabil sa fac ...

Buna, dacă fac videochat de acasă, ar fi mai rentabil sa fac ca și persoana fizica sau juridică considerând noile impozite la firme și faptul ca nu fac mai mult de 300.000 lei pe an?
Cel mai recent răspuns: Valeriu Chirita , Avocat 11:08, 4 Ianuarie 2023
Eu aș opta pentru varianta persoană juridică (microîntreprindere).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajez o persoana sau nu? iongheorghe1982 iongheorghe1982 Buna ziua Am o microintreprindere fara nici un angajat. La sfarsit de an platesc impozit pe dividende ca toata lumea. In acelasi timp dau in fiecare luna 500 ... (vezi toată discuția)
Micro sau alta forma legala rentabila Dana Dana1 Dana Dana1 Bună! Eu fac handmade, croseta, tricotat si martisoare. As vrea sa îmi fac o forma legala sa pot vinde atât online cât și în piețe și la târguri. O ... (vezi toată discuția)
Variante pentru impozitare minima buzas_emil buzas_emil Buna, Am inceput colaborarea cu o firma din Canada si urmeaza sa primesc bani pentru serviciile (software, intretinere baza de date) oferite firmei din ... (vezi toată discuția)