avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1223 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Program flexibil ptr parinti?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Program flexibil ptr parinti?

Buna seara,
M-am intors de 4 luni din concediu crestere copil.
Doresc sa stiu daca am dreptul la program flexibil ? Daca da, in baza carei legi? Multumesc,
Carmen
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:27, 5 Ianuarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vedeti art.118 C.mun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile angajatei dupa ccc poplaura poplaura Buna seara. Lucrez in invatamant si de curand m-am intors la munca dupa concediul de crestere al copilului. As dori sa stiu daca exista vreo lege care imi da ... (vezi toată discuția)
Mama care duce copilul la gradinita, beneficiaza de un program adecvat din partea angajatorului? CRPO CRPO Exista vre-o lege cu referire la programul de munca al mamelor care isi duc copii la gradinita? Ma refer la orar. (vezi toată discuția)
Program de lucru crenguta79 crenguta79 Buna ziua, Am urmatoarea nelamurire: pot angaja o persoana cu program de 4 ore/zi, repartizat 2 ore dimineata 6-8 si 2 ore seara 20-22, avand in vedere ca in ... (vezi toată discuția)