avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara, In luna decembrie am suferit o agresiune ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara, In luna decembrie am suferit o agresiune fizica care ...

Buna seara,
In luna decembrie am suferit o agresiune fizica care s-a soldat cu o incheietura a mainii luxata si un deget deformat. Serviciul de medicina legala mi-a eliberat un certificat medico-legal prin care mi s-au acordat 5-7 zile de ingrijiri medicale. Acum dupa aproape o luna incheietura tot nu mi s-a vindecat si degetul de la mana a ramas deformat. Am fost la spital pentru a mi se face o examinare radiologica din care a reiesit ca am suferit un traumatism la nivelul falangelor care nu s-a vindecat. Pot sa ma duc cu rezultatul examinarii radiologice din nou la medicina legala si sa solicit o reevaluare? Precizez ca martor la incident a fost tatal meu. Pot sa il indic ca martor pentru dovedirea agresiunii? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:41, 5 Ianuarie 2023
Cauza prejudciului suferit de dv este consemnata in certificatul medical deja emis de IML
Daca detineti document medical care sa ateste traumatismul,aveti dreptul sa reveniti la IML pentru evaluare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare cml si expertiza constantin_nicu_cl constantin_nicu_cl Prin decizia I.C.C.J nr 1952/22.03.2005 am fost condamnaat definitiv pentru savarsirea infractiunii de cercetare abuziva.La dosar a fost depus un certificat ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala ramonel ramonel cate zile de ingrijiri medicale se pot da pentru diagnosticul urmator: -Fractura incompleta corp sternal, s-a efectuat examen radiologic -TCC acut ... (vezi toată discuția)
Concediu medicolegal jenucu jenucu La cat timp de la agresiune sunt obligat sa obtin acest concediu,tinand cont ca unele leziuni se vindeca. Unde este stipulat. Stefan (vezi toată discuția)