avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Model cere transfer de la in spital la altul
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Model cere transfer de la in spital la altul

Transfer de la un spital la altul in funcția de asistent medical
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:33, 5 Ianuarie 2023
Subsemnat(ul/a) ______________________ domiciliat(a) in______________________ str____________________, nr__________, Bl___________, ap____, tel.____________________, avand functia de (denumire, gradul, clasa, treapta de salarizare) ____________________________________________________, in cadrul (institutiei/autoritatii centrale/locale)_________________________________ Compartimentul__________________, avand in vedere anuntul privind ocuparea unui post de ________________, afisat pe pagina de internet institutiei dumneavoastra, va rog sa aprobati transferul meu, la cerere, in cadrul _______________________________, compartimentul _______________________________.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer irinaramona irinaramona Buna ziua. În momentul de față ma aflu in concediu de creșterea copilului. În acest timp mi-am schimbat domiciliul în alt judet. Pana sa intru in ... (vezi toată discuția)
Promovare in grad - functionar public de conducere awy awy buna ziua , solicit sprijinul dumneavoastra in urmatoarea speta : sunt functionar public , cu functie conducere am gradul profesional de inspector asistent ... (vezi toată discuția)
Transfer functionari publici furculescuioana furculescuioana ma pot transfera cu consilier A1 la o alta institutie care are in statul de functii inspector A3 si sa-mi pastrez clasa si gradul profesional? (vezi toată discuția)