avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Transfer
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Transfer

Buna ziua. În momentul de față ma aflu in concediu de creșterea copilului. În acest timp mi-am schimbat domiciliul în alt judet. Pana sa intru in concediu lucram la o institutie publica si acum mi-aș dori să mă transfer la aceeași instituție în județul unde m-am mutat. As dori un model de cerere si care este mai exact procedura. Articolele privind transferul la cerere le-am citit. Mai exact as vrea sa stiu pașii care sunt de urmat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:44, 23 Septembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pasi :
- formulare cerere de transfer
- depunere cerere de transfer la conducătorul autorității sau instituției publice la care se solicită transferul și de la care se transferă.

1. Domnule Director

Subsemnat(ul/a) ______________________ domiciliat(a) in______________________ str____________________, nr__________, Bl___________, ap____, tel.____________________, avand functia de (denumire, gradul, clasa, treapta de salarizare) ____________________________________________________, in cadrul (institutiei/autoritatii centrale/locale)_________________________________ Compartimentul__________________, avand in vedere anuntul privind ocuparea unui post de ________________, afisat pe pagina de internet institutiei dumneavoastra, va rog sa aprobati transferul meu, la cerere, in cadrul _______________________________, compartimentul _______________________________.
Anexez prezentei C.V.-ul meu in format european.

Data_________________________

Nume / prenume ______________________
Semnatura _________________________

2. Domnule Director

Subsemnat(ul/a) ______________________ domiciliat(a) in______________________ str____________________, nr__________, Bl___________, ap____, tel.____________________, avand functia (denumire, gradul, clasa, treapta de salarizare) ____________________________________________________, in cadrul (institutiei/autoritatii centrale/locale)_________________________________ Compartimentul__________________, avand in vedere schimbarea domiciliului in judetul .............., va rog sa aprobati transferul meu, la cerere, la institutia ............................. ____.
Anexez copie de pe C.i. .

Data_________________________

Nume / prenume ______________________
Semnatura _________________________

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model cere transfer de la in spital la altul Alexandra ami Alexandra ami Transfer de la un spital la altul in funcția de asistent medical (vezi toată discuția)
Transfer functionari publici furculescuioana furculescuioana ma pot transfera cu consilier A1 la o alta institutie care are in statul de functii inspector A3 si sa-mi pastrez clasa si gradul profesional? (vezi toată discuția)
Salarizare gabriel961 gabriel961 Bună ziua. Am promovat acest an în funcţia de inspector superior. Salarizarea mea ar trebui să fie la maximum de la acest grad, având vechimea de 33 de ... (vezi toată discuția)