avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Ma ocup de crearea unor website-uri.
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Ma ocup de crearea unor website-uri.

Buna ziua.

In timpul liber, ma ocup de crearea unor website-uri pentru cunostiinte. Pentru asta, sunt platit cu ~1000-1500 lei pentru fiecare. Cum pot primi legal bani din partea acestora, fiind o "donatie", o mica atentie din partea acestora. Mentionez ca nu am PFA/SRL iar pe an vorbim de 3-4 website-uri. Nu este o profesie.

Virand banii prin transfer bancar (ei fiind din alt judet) pot avea probleme ? Inca o data mentionez ca este vorba de o atentie drept multumire pentru ajutor (nu fac pentru clienti, persoane straine, la cerere, etc).

Va multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 6 Ianuarie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:16, 6 Ianuarie 2023
Este activitate economica. Trebuie sa va autorizați la registrul cometului macar ca pfa și sa depuneți declaratia unica cu venitul incasat anual, pentru impozitare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatii Andres13 Andres13 Buna ziua, Am o dilema in legatura cu o serie de donatii pe care doresc sa le fac in urma vanzarii unui produs (ebook). As dori ca o parte din veniturile ... (vezi toată discuția)
Administrare afacere online cu plata prin card bancar aawee aawee Buna ziua, Sunt student si de ceva timp ma documentez despre administrarea unei afaceri pe internet cat mai legal posibil. Proiectul meu este de a crea un ... (vezi toată discuția)
Cadrul legal pentru o platforma online de servicii Tudor2301 Tudor2301 Buna ziua! Doresc sa introduc pe piata din Romania, o noua platforma interactiva de prestarii servicii. Va devenit prima in acest sens si as avea nevoie de ... (vezi toată discuția)