avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Va salut, Am un proces pe rolul unei instantei, iar de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Va salut, Am un proces pe rolul unei instantei, iar de curand ...

Va salut,
Am un proces pe rolul unei instantei, iar de curand am aflat ca cealalta parte in dosar este angajat in cadrul acelei instante.
Este conflict de interese faptul ca instanta nu s-a abtinut de la judecarea acelui dosar?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:47, 8 Ianuarie 2023
Aveti dreptul legal sa informati oficial instanta de judecata si sa solicitati stramautarea cauzei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O persoană dată în judecată de asociație de proprietari candidează pentru postul de președinte. poate reprezenta asociația în proces dacă va fi ales, nu ar fi conflict de interese? wanzaa wanzaa Pentru postul de presedinte al asociatiei de proprietari va candida o persoana care este data in judecata de catre aceeasi asociatie de properietari pe care ... (vezi toată discuția)
Este legal? mfc1976 mfc1976 Buna ziua, Sunt parte dintr-un proces civil ref la incredintare minor si restabilire program de vizitare. Cealalta parte a cerut judecarea in lipsa. Eu am ... (vezi toată discuția)
Stramutarea cauzei penale ramy84 ramy84 Prin Ordonanta Procurorului s-a dispus scoaterea de sub urmarire penala a invinuitei pentru infractiunea de delapidare. Prin plangerea partii vatamate ... (vezi toată discuția)