avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună!ce pași trebuiesc parcurși pentru a vinde ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună!ce pași trebuiesc parcurși pentru a vinde biciclete SH?eu ...

Bună!ce pași trebuiesc parcurși pentru a vinde biciclete SH?eu mai aduc din străinătate biciclete uzate și mai merg pe la târguri de vechituri pentru a le vinde.as dori sa le vând de acasa direct online(olx.facebook),dar am înțeles ca anaful este cu ochii pe cei ce trimit prin curier.de aceea as ruga dacă ma puteți îndruma pe un drum pentru a nu avea probleme cu legile.va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 16:49, 9 Ianuarie 2023
Buna ziua, in primul rand trebuie sa va deschideti un SRL. Apoi sa obtineti eventuale autorizatii/aprobari daca sunt necesare fata de activitatea desfasurata in concret. SRL-ul il deschideti la ONRC, singur sau cu ajutorul unui avocat daca nu va pricepeti la intocmirea documentelor necesare.
Mulțumesc pt răspuns.dc nu un pfa și un srl?

Madalina Pascu a scris:

Buna ziua, in primul rand trebuie sa va deschideti un SRL. Apoi sa obtineti eventuale autorizatii/aprobari daca sunt necesare fata de activitatea desfasurata in concret. SRL-ul il deschideti la ONRC, singur sau cu ajutorul unui avocat daca nu va pricepeti la intocmirea documentelor necesare.

Pentru PFA va trebuie o diploma de studii in domeniul in care desfasurati activitatea. Daca va incadrati in aceste conditii, puteti opta si pt pfa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin online markomarius1 markomarius1 Buna seara, M-ar interesa si pe mine niste detalii, cu privire la o activitate pe internet: -doresc sa creez un magazin online de vanzari (comert ... (vezi toată discuția)
Am un pfa pe care am un singur obiect de activitate. dorinaborcau dorinaborcau Buna ziua! am un PFA pe care am un singur obiect de activitate, respectiv coafura .... As vrea sa imi mai pun cateva coduri pentru produse handmade, ... (vezi toată discuția)
Nu mai stiu ce sa fac sebisibiu sebisibiu In sfarsit m-am hotarat sa deschid si eu un PFA. Cum am mai spus data trecuta castig bani de pe internet (am site-uri web si fac reclama). Cand am fost ... (vezi toată discuția)