avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Unde este arhiva uzinei Laminorul Braila?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Unde este arhiva uzinei Laminorul Braila?

Buna ziua, cum se poate intra in posesia unei adeverinte de munca pentru perioada lucrata inainte de '89 la o uzina care s-a desfiintat? Mai precis, e vorba de Laminorul Braila. Cum aflu unde este arhiva?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:58, 11 August 2024
Arhivele nationale ale judetului Braila. Vedeti poz. 160 din lista de aici: [ link extern ]
Este doar perioada 1952-1955
Bună ziua.Am lucrat la Laminorul Brăila în perioada 1980 până în 1999 și îmi trebuie adeverință de sporuri pentru a ieși la pensie.
Ultima modificare: Duminică, 11 August 2024
Anton lLuca, utilizator
Luati legatura cu Lichidatorul judiciar al companiei brăilene “Laminorul”, “MMM Insolvency” IPURL.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, cum se poate intra in posesia unei adeverinte de munca ... eugen radulescu eugen radulescu Buna ziua, cum se poate intra in posesia unei adeverinte de munca pentru perioada lucrata dupa 1989 la uzina care s-a desfiintat? Mai precis, e vorba de ... (vezi toată discuția)
Arhiva bankcoop bankcoop ANCA bankcoop ANCA Buna Ziua As dori sa aflu unde se gasesc arhivele Bankcoop SA sucursala Slatina-Olt, deoarece am nevoie de adeverinta de vechime pentru perioada lucrata ... (vezi toată discuția)
Dosar de pensionare zakazaka zakazaka Dosar de pensionare Buna ziua .Anul acesta am dreptul de a iesii la pensie ,avand 59 de ani pentru ca am lucrat in Laminorul Braila din 1982 pana in 2013 cand ... (vezi toată discuția)