avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... E libera sau nu sora mea?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

E libera sau nu sora mea?

Salut, as avea o intrebare, E libera sau nu sora mea? A primit o sentință de 4 ani cu închisoarea în 2013. Nu a fost în țară sa serveasca sentinta. Art. 162 de cod penal spune ca termenul de limitare sa servească sentință este de 5 ani, înseamnă ca a trecut destul timp și a fost prescris ? Va multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Natina , utilizator 11:29, 11 Ianuarie 2023
Buna seara,

Este nevoie de mai multe detalii pentru a raspunde la intrebarea dvs. Cel mai indicat ar fi sa apelati la un avocat care sa studieze situatia procesuala in care se afla sora dvs.
Buna dimineata și mulțumesc pentru răspuns, la momentul asta nu se mai afla detalii despre caz pe portal.ro iar avocatul pe care am plătit a spus ca nu a găsit dosarul nici la arhive, oare e posibil ? Va mulțumesc

Samuel Micula a scris:

Buna seara,

Este nevoie de mai multe detalii pentru a raspunde la intrebarea dvs. Cel mai indicat ar fi sa apelati la un avocat care sa studieze situatia procesuala in care se afla sora dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnat sau nu ovi06600 ovi06600 Bunaziua ? Sunt plecat de 14 ani din Romania , sunt interesat cum pot afla daca in urma unor procese derulate am fost condamnat sau nu ? Astept un raspuns , ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, prin 2009 am luat un credit de 5000 de euro de la ... Cosmin061980 Cosmin061980 Buna ziua, Prin 2009 am luat un credit de 5000 de euro de la banca. am platit vreun an si apoi nu am mai putut face platile. Banca (cred ) a cerut ... (vezi toată discuția)
Obtinere duplicat hotarare judecatoreasca definitiva de divort 111cris1 111cris1 Buna seara, acum 20 de ani sora mea a divortat. A primit hotararea judecatoreasca definitiva de divort in care se specifica ca va purta in continuare numele ... (vezi toată discuția)