avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Inmatriculare SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Inmatriculare SRL

buna seara
vreau sa depun la onrc inmatricularea unei societati (srl).Actul constitutiv contine aprox.tot codul caen.Deocamdata nu se deschide punct de lucru si la sediul social nu se desfasoara activitate.
Intrebarea mea este ce completez in declaratia pe proprie raspundere(anexa la cerere)?Multumesc pentru raspuns
Ultima modificare: Marți, 10 Ianuarie 2023
scorus69, utilizator
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 21:48, 10 Ianuarie 2023
Buna ziua, cate coduri CAEN aveti in constitutiv atatea trebuie sa autorizati in declaratia atasata, cu desfasurare activitate la terti eventual.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl asociat unic = administrator in februarie 2014 - ghid practic adinutza2602 adinutza2602 Voi incerca sa prezint pasii pe care i-am urmat pentru a inmatricula SRL-ul cu asociat unic, care este si administrator. Actele le-am depus si obtinut in luna ... (vezi toată discuția)
Pot adauga inca 26 coduri caen la cele existente in certificatul constatator al punctului de lucru ? ContSters330987 ContSters330987 :frantic:Am 14 coduri CAEN existente in certificatul constatator la sediul secundar(punctul de lucru) si as mai vrea sa adaug inca 26 coduri CAEN ce contin ... (vezi toată discuția)
Firmele prestatoare de servicii sunt obligate sa declare punct de lucru daca nu-si desfasoara activitatea la sediul social? miki15 miki15 As dori sa stiu in ce conditii o firma prestatoare de servicii este obligata sa-si declare punctul de lucru,daca aceasta nu desfasoara activitatea in cadrul ... (vezi toată discuția)