avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună ziua, ma aflu un străinătate, de curând am ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună ziua, ma aflu un străinătate, de curând am primi un ...

Bună ziua, ma aflu un străinătate, de curând am primi un telefon de la un comisar de politie din România și spunea sa ma prezint la.sectia de politie pentru a da explicații intr-un dosar în care am fost achitata acum 10 ani în Anglia. Ce trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:38, 11 Ianuarie 2023
~ Conținut șters la cerere ~
Se poate prezenta avocatul angajat ca sa ceara lămuriri.
Este posibil sa fie nevoie și de hotărârea instantei engleze de achitare.
O sa vadă în concret avocatul si o sa va informeze.

Scris din București 2023
Ultima modificare: Miercuri, 11 Ianuarie 2023
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tatăl minorului lucrează în uk și cere micșorarea pensiei de întreținere la 1/4 din salariul minim din românia. este posibil să obțină acest lucru? claudia7880 claudia7880 Fostul cere micsorarea pensiei de intretinere la 1/4 minim pe economie din Romania instanta a hotarit sa plateasca 200 lire sterline ,el locuieste in Anglia ... (vezi toată discuția)
Pensie internationala - exista o lege noua din 2023 care conditioneaza ... miriam2 miriam2 Pensie internationala - exista o lege noua din 2023 care conditioneaza obligatoriu domiciliu unic in Romania inainte de aplicarea cererii de pensionare in ... (vezi toată discuția)
Arestat in anglia tauzcamelia tauzcamelia buna! va rog sa ma ajutati cu raspunsul la o intrebare. am pe cineva care a fost retinut in anglia si urmeaza a fi judecat dar legile acolo sunt diferite da ... (vezi toată discuția)