avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 183 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Acte pentru declarare sediu unui pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Acte pentru declarare sediu unui pfa

Buna ziua! In cazul in care doresc sa deschid un pfa si adresa mea de domiciliu eate cu parintii, care sunt in viata, pentru a deschide pfa este suficient sa dau contractul de comodat sau trebuie si actul de proprietate al parintilor? Intreb pentru ei sunt cam sceptici si nu vor sa dea actul de proprietate. Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 11 Ianuarie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ddd_77 , utilizator 17:21, 14 Ianuarie 2023
Up

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comodat sau declaratie ? doinytza doinytza Doresc sa-mi deschid o firma cu sediul la adresa mea de domiciliu. Dar proprietari in CF sunt parintii mei! Eu locuiesc cu parintii, fapt mentionat si in ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat pfa georgemarius georgemarius Buna ziua, Doresc sa imi infiintez un PFA si prima etapa a fost sa obtin contractul de comodat pentru sediul PFA. Mama a fost de acord sa imi semneze un ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa - problema cu proprietatea asupra sediului AndreeaFP AndreeaFP Buna ziua, Am si eu o intrebare: intrucat vreau sa infiintez un PFA (CAEN 7022-Activitati de consultanta pentru afaceri si management), la domiciuliul din ... (vezi toată discuția)