avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenda administrativa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenda administrativa

buna . as vrea sa stiu si eu in ce consta amenda administrativa si ce sume presupune ea . Eu am lucrat ca agent vanzari la o firma de telefonie mobila si mi s-a spus ca e foarte probabil sa primesc o asemenea amenda de la un procuror .
Cel mai recent răspuns: Constantin Alexandru Radu , Consilier juridic 13:47, 23 Ianuarie 2010
Poate doriti sa ne dati mai multe amanunte despre fapta comisa pentru a va da raspunsuri mult mai concrete.
Amenda administrativa se aplica de procuror,conf.art.18/1 c.pen, pentru o fapta care nu prezinta pericolul social al unei infractiuni.Aceasta nu constituie cazier judiciar.
Amenda administrativa se aplica de procuror,conf.art.18/1 c.pen, pentru o fapta care nu prezinta pericolul social al unei infractiuni. Cuantumul este de aproximativ 1000 lei
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt supermarket emiliades emiliades am fost surprinsa de agentii de paza a unui supermarket dupa ce am sustras un parfum Tester in val de 39 lei in care mai erau cativa mililitrii de parfum si o ... (vezi toată discuția)
Furt calificat n3lutzu_me n3lutzu_me am urmatorul caz: 2 indivizi fura 3animale de casa, si le vand, cumparatorul stie k sunt furate. prejudiciul 1 000 lei cei 2 sunt prinsi, pagubitul isi ... (vezi toată discuția)
Furt telefon mobil din incinta unui magazin. SilviuBz SilviuBz In cazul unui furt de telefon mobil expus la vanzare pe raftul unui magazin, prejudiciul fiind recuperat ce se poate intampla? Am inteles de la ... (vezi toată discuția)