avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1215 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... dreaptul la concediu intr-un an
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

dreaptul la concediu intr-un an

am inteles ca 3 luni de concediu ,dar cate cu fetita ?si cate cu mine?acum sa inteleg ca zilele din 16 noiembrie pana la sf lui decembrie sunt zile luate pt anul trecut?
si anul acesta mai pot sa iau inca 3 luni>?

am eliminat iconitele multiple, va rugam sa nu mai abuzati de ele si sa va definiti intrebarea
Ultima modificare: Vineri, 22 Ianuarie 2010
George, Avocat
Cel mai recent răspuns: loredana81 , utilizator 15:36, 24 Ianuarie 2010
Nu am inteles ce ai vrut sa intrebi .Faci referire la concediu medical pentru ingrijirea copilului bolnav ?
dreptul la concediu medical cu fetita si cu mine intr-un an?
fetita=?
eu=?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la concediu medical intr-un an? loredana81 loredana81 doresc si eu sa stiu cate zile de concediu am dreptul intr-un an concediu medical cu mine sau concediu medical cu fetita ( de 3 ani) in luna octombrie m-am ... (vezi toată discuția)
Pierd stimulentul de inserție dacă îmi iau concediu medical pentru îngrijirea copilului? wanna81 wanna81 Bună ziua! În urmă cu două luni mi-am reluat activitatea și a început și fetița (1 an și 11 luni) grădinița. Tot atunci au început și problemele ... (vezi toată discuția)
Concediu risc material urmat de concediu de boala sau de comisie? vivi23ro vivi23ro sint insarcinata in aproape 6 luni, am intrat in concediu risc material in 9 aprilie, in data de 6 august imi expira cele 120 de zile de concediu risc, ... (vezi toată discuția)