avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Acte necesare schimbare buletin, locuinta cu ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Acte necesare schimbare buletin, locuinta cu copropietari.

Buna ziua, as dori sa-mi schimb buletinul expirat insa nu-mi este foarte clar ce documente sunt necesare. Parintii sunt divortati dar nu au facut partajul, sunt copropietari si au nume diferite pe buletin. Intrebarea este daca e necesar sa am o declaratie si de la tata sau e suficient sa vina doar mama sa semneze pentru primire in spatiu. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 11:31, 15 Ianuarie 2023
Buna ziua!
Este de ajuns sa vina doar mama.Nu este nevoie de ambii proprietari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema carte de identitate Fabian96 Fabian96 Salutare!Am si eu urmatoarea problema: Parintii mei sunt divortati iar mama este in Spania...Mi-a trimis toate actele necesare pentru a scoate buletinul + ... (vezi toată discuția)
Schimbare adresa buletin fara acordul unuia dintre co-proprietari vio10bv@gmail.com vio10bv@gmail.com Buna ziua, Spuneti-mi va rog, daca cineva isi poate modifica adresa de domiciliu, din buletin, in conditiile in care, la noua adresa la care vrea sa se ... (vezi toată discuția)
Eliberare buletin la expirare - adeverinta de la primarie Lily88 Lily88 Buna ziua! As dori sa va intreb,in ceea ce priveste eliberarea buletinului,la ghiseu nu au avut amabilitatea de a ma informa,trebuie sa schimb buletinul,expira ... (vezi toată discuția)