avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1382 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara Va aduc la cunostinta urmatoarele: In ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara Va aduc la cunostinta urmatoarele: In cadrul adunarii ...

Buna seara
Va aduc la cunostinta urmatoarele:
In cadrul adunarii generale a locatarilor care s-a tinut astazi 14.01.2023, am hotarat pt constituirea Asociatiei de proprietari. Am inteles ca trebuie sa avem un sediu social al Asociatiei, dar nu a dorit nimeni sa preia acest lucru. Drept pentru care m.am oferit sa accept eu, dar doresc sa stiu daca se poate si va rog din suflet sa ma sfatuiti si ce riscuri implica acest lucru daca Asociatia este trecuta la apartamentul meu ca sediu social? Daca doresc sa vand locuinta exista exista vreo problema? Apartamentul va fi cu sarcini pe el? Daca Asociatia va primi vreodata amenda voi avea eu in extrasul de carte funciara ca apartamentul este grevat de sarcini? De datorii? Va multumesc inca odata pentru disponibilitatea dvs. O seara frumoasa!
Multumesc pentru disponibilitate și ajutor! O seară frumoasă!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa sediului??? Manole Dumitru Manole Dumitru Poate exista o persoana juridica fara sediu social???#-o (vezi toată discuția)
Infiintare asociatie proprietari oanaolaru85 oanaolaru85 Buna ziua, Am demarat in acest moment o societate comerciala care se va ocupa cu administrarea de imobile. Am o intrebare referitoare la procedura de ... (vezi toată discuția)
Asociatia de chiriasi Mainerici  Ctin Mainerici Ctin Intr-un bloc de locuinte aflat in proprietatea primariei destinat pentru inchiriere, chiriasi s-au constituit in 2ooo in asocia;ie de locatari. Dupa legea ... (vezi toată discuția)