avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor salariu contabil senior
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

salariu contabil senior

Pentru un contabil senior - cineva care sa faca contabilitate completa pentru un numar variabil de firme si variabil ca si numar de documente care mai este salariul?

Este firma de contabilitate in Bucuresti, tin evidenta contabila la firme cu domenii de activitate farmacie independenta, firma ce importa produse si le vinde (cu depozit - deci su cu gestiune, descarcari de gestiune), it (cu volum redus de documente cateva facturi , ceva bonuri), pfa-uri.


In masura in care cineva ma poate lumina .
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ilie Stanica , Consultant fiscal 01:24, 21 Februarie 2010
Eu zic ca salariul pe care il merita cineva nu este niciodata acordat de nimeni.Poate ca si firma la care lucrati nu are onorariile pe care le merita.Poate ca si cleintii firmei dumneavostra nu lucreaza la preturile pe care le-ar merita.Asa ca totul este un compromis in viata. Poate castigati bani mai putini dar veti capata o experienta deosebita.
pentru farmacie 1.500 lei.
pentru firma cu importuri: 1.000 lei
pentru it: 300-500 lei
pentru pfa: 200 lei

Da. Ce ne facem cu "profesionistii" care "lucreaza" un pfa cu 50 lei si o firma cu 150 - 200 lei?
Se exclud singuri, pe masura ce se complica lucrurile.
realitate: - un contabil de comert cu amanuntul a fost platit cu 100 lei lunar...in fapt societatea a platit pentru 4 ani acel contabil 150.000 lei....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tarif serviciu contabilitate ContSters261004 ContSters261004 Buna ziua, Sunt interesat sa stiu cat ar trebui sa coste serviciul de contabilitate asigurat unei firme de comert, platitoare de TVA si impozit pe profit, ... (vezi toată discuția)
Pfa sau srl sadrian sadrian Buna ziua. PFA sau SRL pentru prestari servicii (de SSM+SU, pentru care indeplinesc cerintele legale de studii si experienta) ? Desi acest subiect a fost ... (vezi toată discuția)
Pot să deduc 50% din cheltuielile cu mașina personală, fără a face foi de parcurs, dacă o trec pe pfa prin contract de comodat? Loed Loed Buna. Pot sa deduc 50% din cheltuielile cu masina personala daca o trec pe PFA prin contract de comodat, dar fara foi de parcurs? Multumesc. (vezi toată discuția)