avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Un membru al familiei mele a divortat de mai bine de 5 ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Un membru al familiei mele a divortat de mai bine de 5 ani si ...

Un membru Al familiei mele a divortat de mai bine de 5 ani si fostul sot refuza sa-si ia hainele din apartament, proprietatea sotiei, insa achitat in timpul casatoriei cu el. Este Introdusa actiune in instanta pentru partaj in care el cere o parte din apartament si alte sume pe care I le-ar fi dat fiicei mele in 2003-2005 inainte de casatorie.
Cum poate fi evacuat din apartamentul ei? El nici Nu mai locuieste in Tara, are doar hainele in apartament.
Poate inchiria apartamentul your notre timp? Procesul de partaj este in recurs la Curtea de Apel.
Multumesc !
Ultima modificare: Duminică, 15 Ianuarie 2023
Maria Rebecca, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:15, 16 Ianuarie 2023
Prin partaj nu are ce castiga decat un drept de creanta pt sumele platite in timpul casatoriei.
In ce priveste sumele date fiicei, astea nu au.legatura cu partajul
Evacuare poate fi.promovata ca daca nu a cerut si obtinut drept de retentie, poate fi evacuat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort pronuntat in afara tarii acum 8 ani dar impossibil de evacuat fostul sot neproprietar Rebecca2008 Rebecca2008 Buna ziua! Am divortat acum 8 ani. De atunci ma judec cu fostul sot privind partajul in Romania, dosar care are ca obiect apartamentul cumparat de mine ... (vezi toată discuția)
Evacuarea sotului neproprietar dupa divort Cabinet individual de Avocatura Cabinet individual de Avocatura in iunie 2009 s-a pronuntat divortul prin acordul partilor. sotia este proprietar tabular al casei care era ultimul domiciliul comun al sotilor. sotul nu are ... (vezi toată discuția)
Neata, sunt in proces de divort cu sotia, ea sta in casa pe care ... alex201888 alex201888 Neata, sunt in proces de divort cu sotia, ea sta in casa pe care am achizitionat-o inainte de casatorie, prin credit PC, durata 25 ani, deci este bun propriu. ... (vezi toată discuția)