avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Buna ziua, O persoana fizica este executata silit de ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Buna ziua, O persoana fizica este executata silit de către o ...

Buna ziua,

O persoana fizica este executata silit de către o firma in anul 2019 iar firma este radiată in 2022.
Puteți sa îmi spune-ți dacă o parte procesuală nu mai exista, dosarul de executarea se Închide?
Dacă da, care ar fi procedura?

Va mulțumesc,
Cel mai recent răspuns: GRINSOLV IPURL , Practician in insolventa 11:44, 27 Februarie 2023
Pentru analiza si eventual raspuns la obiect este necesar sa furnizati date relevante
Persoana fizica a detinut firma pana in 2022?
Instanta de judecata poate dispune hotarare de recuperare debit de la persoana fizica care in trecut a detinut firma care a produs debitul/prejudiciul dedus executarii silite


Persoana fizica este un fost angajat al firmei respective. Este vorba de un litigiu de munca. Dupa ce persoana a pierdut procesul a fost nevoit sa plătească o anumită suma de bani către firma respectiva. Firma a contactat un executor, iar in anil 2021 firma a fost radiată de către administrator( administratorul fiind de o alta naționalitate)).
În bilanțul de lichidare ar trebui să fie identificată creanță și ce se va întîmpla cu ea. Dacă nu a fost declarată, puteți solicita încetarea executării.
E posibil creanța să fi fost cedată/transmisă ca rezultat al lichidării către asociați/acționari. Verificați la biroul executorului judecătoresc stadiul dosarului și solicitați de la registrul comerțului copii ale actelor încheiate cu ocazia desființării societății.
Scriu generic pentru că actele diferă în funcție de situație, dar le găsiți la registrul comerțului.

Sper să vă fie de folos informațiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita firma in insolventa covaci112233 covaci112233 se poate ca judecatorul sa incuvinteze executarea silita pentru o firma radiata de la registrul comertului,pri insolventa cu lichidator desemnat (vezi toată discuția)
Sechestru autoturism serby30 serby30 Buna seara, Ma intereseaza care este procedura de punere sechestru pe un autoturism? Cine hotaraste locul unde se pune sechestrul, daca creditorul este ... (vezi toată discuția)
Recuperare debite ContSters69061 ContSters69061 Va rog frumos, daca puteti, sa ma lamuriti in doua probleme: 1. Ce mai putem face impotriva unui debitor (p.j. sau p.f.) care a fost obligat prin ordonanta ... (vezi toată discuția)