avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Buna ziua! Doresc închiderea unei firme(SRL),și am o ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Buna ziua! Doresc închiderea unei firme(SRL),și am o mașină ...

Buna ziua! Doresc închiderea unei firme(SRL),și am o mașină înregistrată pe firma,care a fost achiziționată în 2008 prin leasing.A fost achitată integral,și doresc sa o vanda ne mai având nevoie de aceasta.Care ar fi cea mai simpla modalitate daca firma va fi închisă?Mulțumesc anticipat
vindeti masina inainte de a inchide firma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Defiscalizare casa de marcat - inchidere firma off_ro off_ro Am dizolvat o firma recent si urmeaza peste o saptamana depunerea actelor pentru radiere (este un SRL). La un punct de lucru inchis acum (la dizolvare), am ... (vezi toată discuția)
Mijloace fixe rocky2009 rocky2009 Buna seara, am pe firma 3 masini in leasing, pe care urmeaza sa le vand astfel: - una prin predare de leasing la aceasi companie de leasing - una trebuie ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa poluare a unui contract de leasing incheiat Cristianna Cristianna Buna ziua!In noiembrie 2008 ,am achizitionat pe firma un autoturism,in leasing.Am platit bineinteles taxa de poluare aferenta.Ulterior un angajat al firmei,a ... (vezi toată discuția)