avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara! Pe data de 17 iunie 2022 am fost oprita de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara! Pe data de 17 iunie 2022 am fost oprita de catre ...

Buna seara!
Pe data de 17 iunie 2022 am fost oprita de catre un echipaj de politie si am efectuat un test pentru depistarea substantelor interzise ( renumitul Drugtest…).
Rezultatul a fost pozitiv Opioide, desi nu am consumat si nu consum substante interzise.
Prin urmare, am mers la spital pentru a mi se preleva probe de sange si urina, am fost amprentata si fotografiata…
O luna mai tarziu, pe 18 iulie am mers la sediul DIICOT, unde mi s-a comunicat ca rezultatele analizelor toxicologice sunt negative, prin urmare Drugtest ul a indicat un raspuns eronat.
Insa am avut in geanta, intr un recipient neinscriptionat doua pastile care mi-au fost retinute de catre politie in acea noapte si pentru care rezulatele au venit abia acum in ianuarie.
S-a dovedit ca nu contin substante interzise, dosarul a fost clasat, insa am inteles ca fiind clasat cu litera b, va mai trebui sa astept 3 luni pentru a imi recupera permisul.
Ce inseamna aceasta si ce pot face?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 05:45, 19 Ianuarie 2023
Niciodata sa nu te lasi testat pe strada! Prefera sa pierzi atunci doua ore, decat luni de zile dupa!
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal consum alcool - ordonanţă de clasare Mihaimisha1981 Mihaimisha1981 Bună ziua, În nov 2015 am fost depistat cu o alcoolemie de 0,54 în aer și 1.60 respectiv 1.50 în sânge. În iun 2016 s-a dispus începerea urmăririi ... (vezi toată discuția)
Fără acord de recunoaştere joony92 joony92 sent. pen. nr. 59/03.03.2016.În temeiul art. 396 alin. 1 şi 4 C. proc. pen. coroborat cu art. 404 al. 3 teza a II-a C. pr. pen. raportat la art. 83 C. pen. ... (vezi toată discuția)
Condamnare cu suspendare, redobandire permis lepadatunelu lepadatunelu buna . va rog sa ma ajutati privind redobandirea permisului de conducere, azi am primit condamnarea de un an cu suspendare privind conducerea unui autovehicul ... (vezi toată discuția)