avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Caut expert judiciar-contabilitate
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Caut expert judiciar-contabilitate

Bună seara! Am nevoie de serviciile unui expert contabil sau chiar a unui expert judiciar în specialitatea contabilitate, care să cunoască f. bine Legea 153/2017. Evident contracost. Aveți idee cum aș putea găsi. Am contactat un expert judiciar dar mi-a răspuns că nu cunoaște f. bine legea 153/2017. Vă mulțumesc ptr un eventual răspuns. Seară liniștită!
Ultima modificare: Luni, 16 Ianuarie 2023
stelarman20001, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:26, 18 Ianuarie 2023
Adresati cerere oficiala la CECCAR local
Accesati site-ul Mj aici: [ link extern ] .
Informatii puteti afla si la Biroul local pentru expertize tehnice judiciare de pe langa tribunalul din judetul dvs.
CECCAR nu recomanda experti, are alte atributii.
Bună dimineața! Întrebarea mea era de genul dacă știți pe cineva care știe pe cineva care să cunoască bine legea 153/2017. Am câștigat un proces în baza Deciziei 61/2022 a ICCJ , angajatorul a pus în executare decizia instanței dar de o manieră proprie care nu are legătură cu legea sau cu ce a decis instanța și nu prea știu cum să procedez mai departe. Am vorbit deja cu doi membrii CECCAR, dar fără succes. Căutam o persoană care să poată emite un raport autorizat în legătură cu modul de punere în aplicare a respectivei Sentințe. Cineva care să cunoască f bine Legea 153/2017, pentru că nu este vorba doar de calcule. Dacă aveți vreun sfat nu ezitați să mă contactați. O zi frumoasă vă doresc!
Ultima modificare: Miercuri, 18 Ianuarie 2023
stelarman20001, utilizator
Nu aveti alta solutie decat sa accesati link-ul indicat si sa alegeti. Regulamentului forumului interzice sa facem recomandari.
Un raport autorizat nu puteti obtine decat prin executorul judecatoresc care pune in aplicare decizia instantei, daca il contactati. Puteti fi retrimis la instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expert contabil judiciar bodeanu-ita bodeanu-ita Un expert contabil ,desemnat de parchet la cererea procurorului, poate efectua expertize contabile judiciare la o asociatie de proprietari, daca nu este ... (vezi toată discuția)
Expertiza contabila scarlet scarlet un expert contabil are voie sa efectueze expertize si pe alte domenii decat cele pe care este autorizat (vorbesc de cele inscrise pe site-ul MJ)? sau trebuie ... (vezi toată discuția)
Refuz expertiza contabila Mirela Durnea - Expert contabil Mirela Durnea - Expert contabil Care este procedura de urmat in cazul refuzului unei expertize contabile in urma numirii de catre Tribunal, datorita neactualizarii listei expertilor contabili ... (vezi toată discuția)