avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Agenție pentru recrutare forță de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Agenție pentru recrutare forță de munca

Bună ziua,
Doresc sa îmi deschid o agenție pentru recrutare și plasare forță de muncă.
Am o diploma obținută în urma unui curs(Inspector resurse umane)pot sa imi deschid agenție?
Mulțumesc
Ultima modificare: Marți, 17 Ianuarie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:28, 17 Ianuarie 2023
Bună ziua! eu cunosc această condiție: Personal calificat în resurse umane (cu expertiză în domeniul forței de muncă)
Dvs. puteri sa ma ajutati la înființarea agenției?(contra cost bineînțeles)
Poate rămânem și într-o colaborare,dacă și dvs. doriti!!!
Mulțumesc
Ultima modificare: Marți, 17 Ianuarie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic
Vedeți aceste discuții
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma recrutare și plasare forță de muncă angel67 angel67 As vrea sa deschid o firma de recrutare si plasare forta munca in strainatate. Eu sunt din Constanta. Ce acte sunt necesare . As prefera o persoana de contact ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru firma de resurse umane adela05 adela05 Ce cod caen imi trebuie pt o firma de resurse umane? Trebuie sa indeplinesc vreo conditie speciala? Multumesc (vezi toată discuția)
Mru vs iru SLuiza SLuiza Buna ziua, am atestat pe ambele specializari, respectiv Manager resurse umane, Inspector resurse umane, in actul constitutiv am trecut doar codul caen 783 ... (vezi toată discuția)