avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale bon de consum- rog ajutor
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

bon de consum- rog ajutor

am si eu o problema si cred ca aici ma poate ajuta cineva. nu reusesc sa pricep cum completez un bon de cosum.ma uit la el si nu stiu ce sa scriu ptr. ca nu inteleg ce imi cere. sunt la inceput si imi este teama sa nu o dau in bara ca mi-am gasit greu de tot servici.
multumesc anticipat pentru ajutor!
Cel mai recent răspuns: rusalim , utilizator 14:14, 7 Octombrie 2006
vede-ti Norme metodologice 14.12.2004-MO 23/7.01.2005 de intocmire si utilizare a registrelor si formularelor comune pe economie privind activitatea fin, si contab.(anexa 1).Nomenclatorul,modelele si normele de intocmire si utilizare a registrelor si formularelor fin-ctb,comune pe economie,care nu au regim special de inscriere si numerotare(anexa 2)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bonul fiscal tamina tamina Solicit o analiza privind valabilitatea bonului fiscal..Dupa parerea mea, bonul fiscal este in continuare valabil din pdv al codului fiscal, deductibil pana in ... (vezi toată discuția)
Bon taxi mmanu mmanu in luna in care emit facturi de PFA, am si bonuri de taxi stampilate, nu exagerat de multe iar data emiterii este in preajma datei de emitere a facturilor. ce ... (vezi toată discuția)
Baza legala pt. utilizarea "monetarului" va rog sa-mi spuneti care sunt normele legale care stipuleaza utilizarea si completarea "monetarului". (vezi toată discuția)