avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara! Fiica mea este in clasa a doua, Anul ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara! Fiica mea este in clasa a doua, Anul acesta, au venit ...

Buna seara!
Fiica mea este in clasa a doua, Anul acesta, au venit cinci colegi noi. Domnul director ne da vestea ca, anul viitor, clasa va fi impartita in doua si se va infiinta o noua clasa. Toti parintii vor ca copilul lor sa ramana la doamna invatatoare actuala, de aici o intreaga nebunie. Vreau sa va intreb daca este este legal ceea ce se intampla si cum trebuie sa procedam?
Cel mai recent răspuns: nedeianutudorel , utilizator 14:14, 28 Ianuarie 2023
~ Conținut șters la cerere ~
Mulțumesc mult! Am semnat toți părinții o cerere pt director sa ne explice ce se întâmplă, și în care cerem sa nu se despartă clasa. Directorul a negat totul. Așteptăm și răspunsul în scris al acestuia.

mariuspopa2023 a scris:

Banuiesc ca este un profesor care are niste pile si, are nevoie de o clasa.

Sustin cu tarie ca, un profesor, la fel ca si un doctor, TREBUIE sa aiba VOCATIE pentru acea meserie.

Imi place sa cred ca Dna Invatatoare are calitatile mai sus mentionate.

Daca aveti relatii la Inspectorul Scolar rezolvati usor problema.Sau la Directorul scolii.

Imi pare rau ca alte solutii nu exista.Bine, poate ceva scandal la televiziuni.Nu se cade.

Ar mai fi o solutie : TOTI copiii, in afara de cei 5, sa-si exprime dorinta sin chiar sa boicoteze scoala...NU RECOMAND.

Sa auzim de bine.


~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copil bătut de colegi de școală. poate fi cineva tras la răspundere? s-a mai întâmplat acest lucru și nu s-a luat nicio măsură Ioana.Adrian Ioana.Adrian Băiatul meu a venit bătut 2 zile de la școală de către un coleg și verișoara acestuia dintr-o altă clasă.Am sunat doamna învățătoare și dansa a ... (vezi toată discuția)
Reglementarile actuale in privinta schimbarii unui cadru didactic de la o scoala primara Bogdanvmdev Bogdanvmdev Buna ziua, Ma puteti ajuta in urmatoarea speta: -cum se poate proceda pentru revocarea cadrului didactic de la o clasa primara(clasa I), astfel incat ... (vezi toată discuția)
Copilul meu a fost terorizat de profesori la scoala sept_mihaela sept_mihaela [quot]Fetita mea de 16 ani a fost terorizata un an de zile la scoala de diriginta si implicit si de prietenele ei celelalte profesoare,pana cand m-a sunat ... (vezi toată discuția)