avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Lucrez ca lucrator comercial cu norma intreaga,o am pe ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Lucrez ca lucrator comercial cu norma intreaga,o am pe mama de ...

Lucrez ca lucrator comercial cu norma intreaga,o am pe mama de 82 ani cu dementa mixta si uneori este nevoie sa stau cu ea,locuieste in gospodaria mea,cum sa procedez pt a lucra partial ,nu doresc sa renunt la servici?
Cel mai recent răspuns: Marinamig , utilizator 20:27, 19 Ianuarie 2023
Va multumesc pt raspunsuri!

Cornel Vasile a scris:

Intr-adevar, angajarea o face primaria ... nu aveti cum sa-i obligati , in lege scrie ca pot angaja.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte îngrijitor informal adidanni adidanni Buna ziua, Va rog sa imi spuneti de ce acte am nevoie pentru a putea fi îngrijitor informal pentru o persoana vârstnică? Multumesc! (vezi toată discuția)
Buna ziua. ca pensionar, pot deveni ingrijitor informal , daca ... cosmineanugheorghe cosmineanugheorghe Buna ziua. Ca pensionar, pot deveni ingrijitor informal , daca am grija de socrul meu ,bolnav , cu grad de handicap accentuat si alte boli , chiar daca nu am ... (vezi toată discuția)
Pensionar de 82 ani, singur cu alzheimer poate aplica pentru ... claudiughebauer1975 claudiughebauer1975 Pensionar de 82 ani, singur cu Alzheimer poate aplica pentru îngrijirea la domiciliu, asistenta din partea Primăriei,in ce condiții? Îngrijirea este ... (vezi toată discuția)