avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 243 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Buna ziua, Pentru aplicarea facilitatii de scutire a ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Buna ziua, Pentru aplicarea facilitatii de scutire a impozitului ...

Buna ziua,
Pentru aplicarea facilitatii de scutire a impozitului pentru venitul din IT stiam ca s-a scos plafonul de cifra de afaceri dar acesta inca apare in ORDIN nr. 21.813/6.421/2.246/4.433/2022..
Aveti ideea daca mai este aceasta conditie?
e) veniturile anuale prevăzute la lit. d) au o valoare de cel puțin echivalentul în lei a 10.000 euro (calculat la cursul de schimb valutar mediu lunar comunicat de Banca Națională a României, aferent fiecărei luni în care s-a înregistrat venitul) pentru fiecare angajat care beneficiază de scutirea de la plata impozitului pe venit.
Cel mai recent răspuns: Rdee , utilizator 08:36, 20 Ianuarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Exista inca aceasta conditie...nu a fost modificata.
Aveti idee daca:cifra de afaceri obtinuta in anul 2022 imi permite sa acord aceasta scutire doar pentru 7 angajati din 10, se poate doar pentru cei 7? in functie de ce anume aleg acesti angajati ? (vechime, salariu etc.) ?
Ce se intampla daca, pe parcusul anului vine un volum mare de angajati in domeniul IT iar cifra de afaceri din 2022 nu imi permite sa le acord aceasta scutire ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facilitatea de scutire a impozitului pentru veniturile din it ... Rdee Rdee Facilitatea de scutire a impozitului pentru veniturile din IT se poate aplica si cetatenilor non-ue? (vezi toată discuția)
Manager proiect informatic - impozit de venit in it (nescutit) CristianT95 CristianT95 Buna! As avea o intrebare legata de taxele mele. Cand am fost angajat, in contract mi-a fost oferit codul COR 251206, Manager Proiect Informatic. Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Daca lucrez ca informatician intr-un liceul tehnologic, am vechime ... NinaElena NinaElena Daca lucrez ca informatician intr-un Liceul Tehnologic, am vechime 15 ani, diploma de studii informatica postuniversitare, pot beneficia de scutire impozit pe ... (vezi toată discuția)