avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua’ Dacă cumpăr o mașina care costa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua’ Dacă cumpăr o mașina care costa 20000€, pot ...

Buna ziua’
Dacă cumpăr o mașina care costa 20000€, pot face plata jumate Cash, jumate prin banca?
Legea știu ca permite 50000 lei Cash între persoane fizice, dacă se depășește acest plafon trebuie prin banca, eu as dori sa știu dacă pot face jumate-jumate.
Mulțumesc!
Operaţiunile de încasări şi plăţi în numerar între persoanele fizice, se pot efectua în limita unui plafon zilnic de 50.000 lei/tranzacţie. Sunt interzise încasările şi plăţile fragmentate în numerar pentru tranzacţiile mai mari de 50.000 lei, precum şi fragmentarea unei tranzacţii mai mari de 50.000 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suma maxima plata numerar tranzactie imobiliara Eu-Genius Eu-Genius Buna ziua. Care este suma maxima legala care se poate plati numerar pentru o tranzactie imobiliara intre doua persoane fizice? Daca valoarea tranzactiei ... (vezi toată discuția)
Împrumutul de la o persoană fizică se tranzacționează prin bancă? dacă da, de la ce sumă este obligatorie procedura? OPLA OPLA Buna ziua, am doua întrebări: 1. in cazul când o persoana fizica dorește sa ia un împrumut de la alta persoana fizica suma împrumutată trebuie ... (vezi toată discuția)
Plata achizitie imobil man4ice man4ice Buna ziua . La achizitia unui imobil...stiind ca nu se poate achita PF catre PF mai mult de 50.000 lei CASH... Se poate plati cash 50.000 lei la ... (vezi toată discuția)