avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Perioada CCC personal contractual
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Perioada CCC personal contractual

Perioada suspendării raporturilor de serviciu pentru concediu pentru creşterea copilului în vârstă de până la 2 ani se consideră vechime și poate fi valorificată la un examen sau concurs de promovare în gradul profesional imediat superior celui deținut de personalul contractual într-o UAT?
Ultima modificare: Vineri, 20 Ianuarie 2023
CristinaMMaria, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:05, 23 Ianuarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Perioada CCC este considerata vechime in munca si in specialitate si se ia in calcul pentru un eventual concurs/examen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare functionar public la revenirea din concediu de maternitate buia buia As dori un sfat legat de promovarea unui functionar public in grad profesional . Ultima promovare a fost in decembrie 2009 iar in anul 2011 a fost in concediu ... (vezi toată discuția)
Calcul vechime în gradul profesional al funcției publice. Deeaedu Deeaedu Buna ziua, sunt funcționar public in cadrul unui minister și am următoarea problema: In mai 2011 am promovat in gradul principal, fiind gravida in 6 luni. ... (vezi toată discuția)
Promovare in grad functionari publici adarius adarius Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu lamuriri in privinta conditiilor pentru promovarea in grad superior. Specific faptul ca promovarea in grad principal a fost ... (vezi toată discuția)