avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Vreau sa particip la o licitatie in SEAP.
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Vreau sa particip la o licitatie in SEAP.

Buna ziua,
Vreau sa particip la o licitatie in SEAP pentru furnizare cravate. Eu nu sunt producator, ce cod/coduri CAEN imi recomandati sa autorizez?
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Ianuarie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Înființare magazin online simoaurelia simoaurelia Buna ziua!Mă interesează înființarea unui magazin online îmbrăcăminte .Hainele doresc să le produc în tara dar momentan nu le voi produce eu ci voi ... (vezi toată discuția)
Care este "domeniul" in cod caen?? adela05 adela05 Va rog sa ma ajutati cu o informatie! trebuie sa completez un formular pt o licitatie, in care mi se cere \"Obiectul de activitate, pe domenii\". Nu stiu exact ... (vezi toată discuția)
Coduri caen aurell aurell am in statutul societatii un domeniu principal de activitate, apoi vin subgrupe cu mai multe activitati secundare. am participat de curand la o licitatie iar ... (vezi toată discuția)