Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare mașină

Buna seara ! Tatăl meu se confruntă cu următoarea situație : Beneficiază de două mașini. In luna decembrie a împrumutat una din mașini unei cunoștințe care a făcut accident în care au fost implicate trei autoturisme dintre care una dauna totala . Accidentul s-a produs din pricina acestei cunoștințe cu mașina tatălui meu. Ulterior tatăl meu a radiat mașina accidentată. Întrebarea este : pe viitor va trebui sa plătească o asigurare mai mare pentru cealaltă mașină ? ( Cea neavariata). Mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Ianuarie 2023
madalinamonica91, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 23:02, 21 Ianuarie 2023
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, daca s-a folosit asigurarea, va plăti mai mult pt toate masinile detinute.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2000 de euro despăgubire pentru o mașină din 2017, avariată în proporție de 90%. ar trebui să acceptăm, sau ce altceva putem face? Elena ciurdar Elena ciurdar Am fost implicat într-un accident rutier vinovatul ne-a dat asigurarea lui cei de la asigurări ne-au oferit 2000 euro masina fiind avariată 90 la sută ... (vezi toată discuția)
Firma de asigurari nu achita daune elles_1984 elles_1984 Buna, in 2012 un prieten de-al meu a provocat un accident (cu masina de firma) in care au mai fost implicate 2 masini. Cele doua masini erau oprite din cauza ... (vezi toată discuția)
Ce suma de bani primesc pe o masina cu dauna totala Gabriel1990 Gabriel1990 Buna ziua, In data de 31.07.2017 mama mea a suferit un accident auto, ea fiind nevatamata, dar masina in urma constatarii asiguratorului este considerata ... (vezi toată discuția)