avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... poate vecinul sa monteze contorul de gaz in fata ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

poate vecinul sa monteze contorul de gaz in fata proprietatii mele ...

poate vecinul sa monteze contorul de gaz in fata proprietati mele, daca are posibilitate de montare in fata proprietatii lui ? va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:55, 22 Ianuarie 2023
locul unde se monteaza contorul de gaz (conform proiect) este decis de distribuitor, nu de vecin. vecinul doar plateste lucrarea
Nu vecinul instaleaza contorul de gaza ci operator economic autorizat care executa instalarea infrastructurii de alimentare in baza proiectului tehnic a autorizatiei de construire

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contor gaz pasant giovi_mik giovi_mik bunaziua.sunt conectat la gaz impreuna cu vecinul....adica el are contorul de gaz si io sunt alimentat dupa el ,dar nu am contor......as vrea sa imi iau un ... (vezi toată discuția)
Lucrare la instalatia de gaze de pe o proprietate particulara ContSters218995 ContSters218995 S-ar putea un raspuns concret? Va prezint un caz:-proprietar1 la curte cu casa, detine o instalatie de gaze efectuata conform unui proiect legal, platita, ... (vezi toată discuția)
Necesitate plan topografic proprietate pentru bransament gaz DanLiciu DanLiciu Buna ziua, Sunt in proces de racordare a imobilului personal la reteaua de gaze naturale. Am ajuns in stadiul in care operatorul economic ales de Distrigaz ... (vezi toată discuția)