avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... metoda Saint Lague
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

metoda Saint Lague

Ma dispera aceasta metoda pentru ca nu inteleg cum se aplica,ori sunt eu prea grea de cap..ori...nu stiu!!Am 6 partide,am impartit la 1,3,5 respectiv 1,4,3,5 si mai departe m-am pierdut.Cum aflu numarul de mandate?Nu gasesc explicatii care sa ma ajute cu ceva..daca va pricepeti mi-ar fi de mare folos!
Cel mai recent răspuns: karma , utilizator 13:14, 28 Ianuarie 2010
Dupa cum se vede toata lumea vizualizeaza si nimeni nu stie despre ce este vorba!
Poate mai multe detalii si va ajutam!
va arata aici metoda de calcul dar este in limba engleza.........(. daca va descurcati ):
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Profesia de traducator autorizat Andri474 Andri474 Daca mai este cineva pe acest forum cu experienta in domeniu, as avea cateva intrebari: 1. Cat de profitabila este profesia asta? Pentru un cunoscator de ... (vezi toată discuția)
Autorizatie pfa pt a preda lb engleza la gradinita OT43857004 OT43857004 stie cineva despre ce e vorba mai exact ce implica o autorizatie pfa facuta pt a preda engleza la gradinita :help:astept un raspuns multumesc (vezi toată discuția)
Mandat de arestare european popeye popeye care este legatura sau diferenta dintre mandatul de arestare european si urmarire internationala sau pe interpol (vezi toată discuția)