Sunt "Autorizat cadastru, topografie, geodezie de catre ANCPI" am peste 5 ani vechime si cunosc problemele din cadastru si carte funciara in zona mea ( Transilvania) la fel de bine ca un "Expert judiciar" dar vad lucrurile din alta perspectiva, daca 1/2 parte din munca mea este "consultanta" si reclama dumneavoastra este interesanta atunci ce rubrica sa aleg la inscriere?
Puteti sa va alegeti ce calitate este mai aproape de meseria dvs., si la descrierea activitatii consultantului sa treceti toate domeniile in care aveti experienta.
O sa aveti mai multe rubrici:
- descriere consultant;
- domenii de activitate;
- s.a.
pe care vi le organizati cum credeti, in asa fel incat utilizatorii sa inteleaga exact ce fel de consultanta oferiti.
Succes!
multumesc pentru raspuns si incurajare, dar vedeti, era o chestiune "deontologica" , am cautat "maseria" se potriveste expert judiciar -cu specificatia topografie, insa "expert judiciar" este o calificare pe care daca o afisez ar insemna sa ma "descalific" din start ( cum ai putea avea incredere intr-un "consultant" care isi aroga o competenta pe care nu o detine legal). Asa ca incredintat ca poate cineva se va gandii sa mai introduca o categorie pt "autorizatii ANCPI" in cadastru vazand numarul mare de "discutii" pe tema cadastrului si a publicitatii imobiliare voi indrazni sa astept continuan totodata sa "imi dau cu parerea" in calitate de "utilizator"
Va sugerez, ca pana se rezolva problema cu diversificarea calificarilor consultantilor pe site, sa scrieti, ca o semnatura, la sfarsitul fiecarui raspuns pe care il dati "expert topo...." si in plus daca doriti sa fiti si consultat in particular...in contul Dv. de utilizator sa va puneti adresa de mail sau
................. sa va treceti la consultant "alte profesii" si la mesaje asa cum v-am scris mai sus.