avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1395 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Buna ziua, Daca s-a modificat cifra de afaceri pe anul ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Buna ziua, Daca s-a modificat cifra de afaceri pe anul 2022 trebuie ...

Buna ziua,

Daca s-a modificat cifra de afaceri pe anul 2022 trebuie sa depun din nou decl 700?...eu am depus-o initial pe data de 15.01.2023 si trebuia sa imi modifice din TVA trimestrial in TVA lunar...dar uitandu-ma in SPV a ramas tot la trimestru TVA -ul....am depasit 100000 euro in 2022.

Ce pot face sa modifice perioada lunara la TVA?

multumesc

Alte discuții în legătură

Trebuie sa redepun d700? ionela11 ionela11 Buna ziua, Daca s-a modificat cifra de afaceri pe anul 2022 trebuie sa depun din nou decl 700?...eu am depus-o initial pe data de 15.01.2023 si trebuia sa ... (vezi toată discuția)
Inregistrare tva lunar ionela11 ionela11 Buna ziua, In ce conditii se modifica perioada de declarare si plata a TVA de la trimestru la TVA lunar?...am depasit cifra de afaceri de 100000 de euro in ... (vezi toată discuția)
Trecere de la tva lunar la tva trimestrial stelach stelach Buna ziua, in situatia in care o firma, care inregistrata in registru intracomunitar, desi nu avea cifra de afaceri mai mare de 100000 euro, a trecut la tva ... (vezi toată discuția)