avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua! In octombrie2022, am fost implicata intr un ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua! In octombrie2022, am fost implicata intr un accident ...

Buna ziua!
In octombrie2022, am fost implicata intr un accident rutier. Eram printr-o localitate in judeul Mures, iar intr-o curba am pierdut controlul asupra masinii si am intrat cu tirul intr o casa, in urma caruia nu au existat victime. Permisul de conducere mi-a fost suspendat, mi-au facut dosar pensal, iar intrebarea mea este urmatoarea: de ce am dosar penal pentru vatamare corporala daca nu ai fost victime? Ce se poate intampla de acum incolo si in cat timp imi pot recupera permisul? Acum conduc prin dovada. Tin sa specific ca atunci cand s-a produs incidentul circulam cu 70km/h
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 18:07, 26 Ianuarie 2023
Buna ziua, dvs. ati fost vatamat? Trebuie sa aveti un proces-verbal de aducere la cunostinta a invinuirii si acolo scrie in ce a constat vatamarea corporala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! in octombrie2022, am fost implicat intr un accident ... rosuema2001@yahoo.com rosuema2001@yahoo.com Buna ziua! In octombrie2022, am fost implicat intr un accident rutier. Eram printr-o localitate in judeul Mures, iar intr-o curba am pierdut controlul asupra ... (vezi toată discuția)
Cineva cu experiența care m-ar putea îndruma, accident auto Ionut_rs Ionut_rs Salutare, scriu pe acest forum cu speranța ca cineva cu mai multă experiența m-ar putea ajuta. Am făcut accident in urma cu 3 săptămâni, am intrat ... (vezi toată discuția)
cum as putea proceda in cazul retinerii abuzive a permisului de conducere olsenlaci olsenlaci Buna Ziua, Va rog sa ma ajutati intr-un caz de retinerii a permisului de conducere. Un agent rutier mi-a retinut permisul 15 de zile intrucat sustinea ca am ... (vezi toată discuția)